Skal du have dig en ny telefon? Så husk at være opmærksom på nogle forskellige ting

telmodi.dk kan du nemt og enkelt finde din yndlings mobil til den billigste pris, men husk at være opmærksom på nogle forskellige ting, så du ikke bliver snydt af udbyderne. Der vil i telebranchen altid være nogle forskellige ændringer siden du sidst købte ny mobiltelefon. Det kan være altid fra abonnementer, bindingsperioder, pris eller måske netværk, samt nye og forskellige ting du der indgår i de nye mobiltelefoner, som ikke indkig i de gamle, eller sidst du købte en mobil.

Din nye mobiltelefon har nemlig højest sandsynligvis nogle nye funktioner. Derudover som beskrevet ovenfor så vær opmærksom på de nye net forbindelser, som din gamle mobil med det gamle abonnement, hvis ikke du har skiftet det ud, ikke havde. I nogle områder af Dan-mark kan det nemlig være svært at få den nye 4G forbindelse. 4G forbindelsen koster ofte lidt mere hvis du køber din nye telefon med abonnement. Bor du derfor på landet, så husk at finde ud af om forbindelsen også dækker det område som du bor i.

Du skal derfor også huske at være opmærksom hvis du køber din nye mobiltelefon på afbetaling. Du kan typisk afbetale din mobiltelefon på 6, 12 eller 24 måneder. Du vil på denne her måde få to mobilregninger ind ad døren, og regn derfor frem til om det ville passe dig bedre med din økonomi at spare op, eller om din økonomi har råd til den ekstra udbetaling om måneden. Du ved oftest ikke hvordan din økonomi ser ud om 24 måneder. Det kan derfor være ret risikabelt.

Vær derfor opmærksom på de ting som muligvis har ændret sig siden sidst du købte en mobiltelefon. Vær især opmærksom det med bindingsperioden hvis du køber den nye mobiltelefon med abonnement. Så kræver nogle selskaber at du minimum holder dig til deres selskab i 6 måneder. Du kan altså derfor ikke altid regne med at du kan skifte abonnement lige efter du har købt den nye telefon. Vær derfor også opmærksom på om din mobiltelefon er med eller uden abonnement. De koster ofte mindre hvis du køber den med abonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *