Du kan få HAMA perler i tre forskellige størrelser

Der er faktisk mange, der går og tror, at der udelukkende er mulighed for at købe HAMA perler i én størrelse, men det er faktisk slet ikke tilfældet. Det er ganske rigtigt, at den store succes starten med perler i én størrelse, men i og med, at det store imperium af perler har udviklet sig med tiden, så er det naturligvis også blevet muligt for HAMA at lave perler, der passer til børn, der er lidt yngre, fordi de er større og derfor skal du heller ikke være bange for, at de helt yngste børn kommer til at sluge dem. Endvidere, så er det også nemmere for barnet at håndtere, da deres motorik ikke er lige så udviklet som de børn, der sagtens kan bruge de mindste HAMA perler. Det er dog ikke ensbetydende med, at de lidt ældre børn ikke kan gøre brug af de større HAMA perler, for det kan de naturligvis sagtens, da de er bedre i forbindelse med nogle bestemt former for kreationer, hvilket man selvfølgelig skal huske på.

Det var desuden de mindste HAMA perler, som var de første, der blev sendt på markedet, hvilket de gjorde tilbage i 1971, hvor Malte Haaning Plastic A/S lancerede dem. Inden da var der mere fokus fra Malte Haaning Plastic A/S s side på at fremstille sugerør, pindemadspinde, sjippetov, fluesmækkere, fuglefoderhuse og mange andre, sjove ting. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er de populære HAMA perler, der har været firmaets absolut mest populære produkt og det er det ligeledes stadigvæk, hvorfor det selvfølgelig også udgør langt størstedelen af deres årlige omsætning. Hvis du tit har gået og undret dig over, hvordan navnet til perlerne er opstået og har forventet, at der har lagt en større kreativ proces bag, så bliver du skuffet, for navnet er faktisk bare afledt af navnet på firmaets grundlægger: HA = de første 2 bogstaver i efternavnet og MA = de første 2 bogstaver i fornavnet.

HAMA perler fås i tre forskellige størrelser

Som sagt, så kan de populære og farverige perler fra HAMA fås i hele tre forskellige størrelser, hvilket selvfølgelig betyder, at du kan finde passende HAMA perler til børn i alle aldre, men det er meget vigtigt, at du er sikker på, at du foretager det rigtige valg, når det kommer til de yngre børn, for de kan først og fremmest slet ikke finde ud af at bruge de helt små HAMA perler, da deres finmotorik ganske enkelt ikke er udviklet nok til og dertil er der også en fare for, at de kan komme til at sluge dem. I dag er der mulighed for at vælge mellem følgende størrelser på det danske marked såvel hele 50 andre markeder hele verden over: HAMA Mini, HAMA Midi og HAMA Maxi. Det ligger lidt i navnet på de tre størrelser, hvor de befinder sig henne i hierarkiet, men for at gøre det klart, så er Mini den mindste størrelse, Midi er den midterste størrelse og Maxi er den største størrelse.

Som nævnt, så er der mulighed for at finde en passende størrelse af HAMA perler til børn i alle aldre, hvor HAMA Maxi i høj grad er egnet til de helt små børn, hvis motorik endnu ikke er udviklet helt lige så meget som de lidt ældre børn. HAMA Midi kan sådan set bruges af langt de fleste børn, men er gode til dem, der gerne vil have lidt nemmere ved at lave deres kreationer, for det kræver ikke lige så mange perler, som hvis man i stedet brugte de originale HAMA Mini. Uanset hvilken form for HAMA perler, som er det rigtige for dit barn, så kan du være sikker på, at det er et fantastisk produkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *