Det sorte slips er fortsat et hit

Hvis du eksempelvis er hyppig læser af Euroman, GQ Style eller et helt tredje herremagasin, så har du med garanti observeret, at der er i løbet af det seneste år er sket meget med hensyn til moden indenfor slips. Det er specielt med hensyn til farverne, at der er sket meget, for det er ikke meget mere end et halvt år siden, at det var afsindigt populært at vælge slips i lidt mere kulørte farver end hvad der hidtil har været standarden. Derfor er der også rigtig mange – dog hovedsageligt yngre – mænd, der har haft rigtig travlt med at få købt en masse farverige slips, der kan bruges sammen med deres skjorter og jakkesæt, men hvad mange af disse mænd virker til at glemme er, at der ikke er blevet nævnt noget om, at det ikke fortsat er elegant og moderne at smide et sort slips om halsen. Der er nemlig intet mere stilrent og elegant end et jakkesæt bestående af en hvid skjorte, sorte bukser, en sort jakke, et par lækre sko og som prikken over i’et: et lækkert, sort slips af god kvalitet.

Der findes mange variationer af sorte slips

Selvom det alle dage har været meget populært at vælge den nemme løsning og binde et sort slips om halsen, så er det alligevel det, der har været mest velset blandt danskerne. Det betyder dog ikke, at der ikke er mulighed for at skabe lige variation i dine outfits og i dit klædeskab, for du kan uden problemer finde flere forskellige variationer af sorte slips. Du kan selvfølgelig finde ganske almindelige og smalle sorte slips, men du også vælge at prøve kræfter med et bredere slips, men det anbefales dog ikke, hvis du er relativt lav, da et bredt slips hurtigt vil komme til at virke en anelse for markant til dig. Uanset din højde, så kan du dog sagtens vælge et sort strikket slips, som på det seneste er blevet afsindigt populære blandt særligt yngre danske mænd. Hvis du gerne vil være med helt fremme i modefeltet, så kommer du ikke udenom, at du også skal have et strikket slips, som du kan tage på til nogle af de mindre formelle begivenheder, for det falder nok ikke i synderligt god jord at komme med et strikket slips til eksempelvis en vigtig forretningsmiddag eller et stort bryllup med flere hundrede gæster og en meget stram dresscode.

Vælg dit sorte slips efter dagens begivenheder

Det er en rigtig god idé, at du hurtigt løber dagens begivenheder igennem og finder ud af, hvad der skal ske. Skal du til forretningsmiddag, hvor der er potentiel chance for at hive en stor aftale i hjem? Vælg et smalt og stilrent slips. Skal du blot afsted til din nevøs konfirmation eller i til fest med en gruppe venner og veninder, så kan du sagtens tillade dig at eksperimentere med et strikket slips. Det brede slips kan eventuelt bruges til bryllupper, begravelser og mere formelle begivenheder i denne dur. Alle disse former for slips kan købes til gode priser hos Slipsefyr.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *