Tid til at købe bolig? Find det billigste realkreditlån

Har du fundet din drømmebolig? Den der med plads til hele familien og mulighed for en sød vovse på et tidspunkt? Den der med en stor, lækker have med plads til ungernes gyngestativ og trampolin? Uanset hvordan din drømmebolig ser ud, så er det vigtigt, at finansieringen er på plads.

Og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan og hvor du låner din penge til at finansiere din drømmebolig eller byggeprojekt. Der er nemlig ekstremt store forskelle på priserne mellem de enkelte banker og realkreditinstitutter.

Der er ligeledes forskel på priserne og vilkårene mellem de enkelte lånetyper. Og der findes et hav af lånetyper efterhånden – faktisk mere end 100 i dagens Danmark. Det kan derfor også hurtigt gå hen og blive noget af en voldsom udfordring for den helt almindeligt begavede dansker at gennemskue dette hav af priser, tilbud og muligheder.

Sørg for at få uvildig rådgivning

Det bedste du kan gøre, som kommende boligejer, er at få en uvildig og upartisk rådgiver med ind over din søgen på det billigste realkreditlån. Med en fuldstændig uvildig rådgiver, som ikke har nogen personlig eller økonomisk interesse i at henvise dig til et realkreditinstitut frem for et andet, er du dermed sikret at få den absolut bedste og mest objektive vurdering af sagen.

Du kan også få din rådgiver eller konsulent til at udfærdige en prissammenligning på de forskellige lån, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvor du finder det billigste realkreditlån.

Når du har fået lavet en prissammenligning, kan du medbringe denne i din bank og vise den til din bankrådgiver. Hvis du gerne vil fortsætte med at låne dine penge i din vante bank, men hvis bankens lån er dyrere end hos konkurrenten, så kan denne prissammenligning bruges til at få din bankrådgiver til at sænke prisen for at beholde dig som kunde.

Læs mere om uvildig rådgivning i forbindelse med valg af realkreditlån i denne artikel: http://bedreboligliv.dk/valg-af-realkreditlaan-saadan-finder-du-det-billigste/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *