Tagrender samler regnen

I mange film ser man det samme fænomen, som vil undre en person, der har forstand på tagrender. Ikke desto mindre er det et meget udbredt fænomen.

Tagrender er til at opsamle regn og ikke til at kravle i

Man forestiller sig det lige. En privatagent er på en mission og det lykkes ham at trænge ind hos skurken for at få ham likvideret som han har fået besked på. Han har både hoppet over buske, er gået under jorden i tunneller og har endda taget en helikopter med ind i haven, alt sammen uden, at det er blevet opdaget af nogle. Dernæst skal han nærmere på huset, men kan ikke snige sig ind fra stueetagen, for så vil han alt for hurtigt blive opdaget. Dette er en situation, som sjældent finder sted i Holstebro, men en lignende situation er dog på et tidspunkt sket i Vinderup. Når så skurken er hoppet op på en marmorbyste fra haven så kaster han sig med hele kropsvægten, og han vejer over 100 kilo så det er en ret stor vægt, og rammer med kanten af fingerspidserne de tagrender, som der er på huset. Med fødderne får han lige netop hægtet sig fast i vindueskarmen, men står kun med tåspidserne herpå. Han håber ikke, at der er andre fra Holstebro der ser ham for så er hele missionen ødelagt. Han er nødt til at tænke hurtigt og kigger sig om og ser ingen anden udvej end tagrenderne. Han ved, at det er et sats, men for mange år siden svor han sin solidaritet til firmaet og hvis det er det, som skal til må han risikere sit liv.

Hvis tagrender er stærke kan de bruges til at kravle på for en kort stund

Han gør klar og alt i hans krop sitrer da han ved, at det er nu det gælder. Han går lidt ned i knæ for at gøre sig klar til hoppet og så, med en styrke, som kun ses hos de allermest dedikerede crossfit-dyrkere, får han hoppet så langt op, at han ikke blot med sine fingerspidser kan røre tagrenderne, men derimod med hele sin hånd. Han har således rigtig godt fat i husets tagrender og kan nu fortsætte missionen. Vinduet til skurkens kontor er omkring 10 meter væk. Han kigger på tagrenderne og mærker ordentligt efter. Og inden han giver sig til at kravle, tænker han lige på, at det må være nogle af de bedste tagrender i Vinderup. Derefter kommer han i tanker om, at han slet ikke har tid til sådanne tanker. Derefter når han lige hurtigt at tænke, at han da egentligt for noget tid siden så nogle lignende tagrender i Holstebro, men dette er heller ikke vigtigt for hans mission. Han begynder, at tage en hånd til højre og lader den venstre følge trop umiddelbart efter. Snart er han nået et par meter og han er meget træt. Det er kun tanken om glæden ved at have fuldfært missionen, der får ham til at fortsætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *