Ring billigere til og i udlandet

Ringer du meget til udlandet, eller rejser du meget i udlandet, og har behov for at ringe. Ja så kan der være nogle fordele ved at have et taletidskort når du er i udlandet.

Inden for EU er der nemlig kommet nye EU priser, og det betyder at det hele er blevet en del letteret. Dog er det altid en god ide at være opmærksom på, om man bruger mobiltelefonen lidt eller meget når man er i udlandet. Bruger man sin mobiltelefon rigtig meget i udlandet, ja så kan det være en fordel at købe sig et simkort med udenlandske priser.

I EU er det dog nu blevet en del billigere at ringe og skrive landende imellem. Så bruger du ikke din mobil meget, så kan det være okay at bevare sin mobil som den er. Inden for EU grænsen koster det nemlig nu 1,77 kr. i minuttet og 0,46 kr. for at modtage opkald i EU. Prisen på SMS er faldet en hel del med 25% og ligger nu på 0,55 kr. per SMS. Derudover er det sket et fald på over 50% på data forbrug. Det betyder at du nu skal betale 1,86 kr. per MB man bruger i EU.

De nye priser betyder at når du er i EU og skal bruge din mobiltelefon, så letter EU din pengepung, men bruger du til gengæld din telefon meget i udlandet. Fx kan det være at du rejser meget i udlandet, ja så kan det stadig blive en dyr omgang. Derfor kan du drage stor nytte af, at købe et lokalt SIM-kort, der hvor du holder til.

Typisk vil prisen på især dataforbrug være en hel del billigere. Du vil typisk købe et taletidskort, og derfor vil du stadig komme til at betale for både opkald og SMS, men det kommer ikke nær EU priserne. Derudover kan du med fordel også kontakte teleudbyderen i det land du skal rejse til, og høre hvad priserne er, og på den måde kan du sammenligne om det vil være en fordel for dig. Du skal derudover også være opmærksom på om dit mobiltelefon er SIM-locked og du vil hvis den er, kunne komme til at betale for at få den lukket op igen.

Der kan altså være mange grunde til hvorfor man skal vælge et lokalt SIM-kort når man er ude og rejse. Det kan også være en fordel hvis du bruger din Ipad meget, og ikke har WIFI. Du vil altså kunne spare mange penge på et udenlands SIM-kort hvis du bruger din mobil meget i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *