Hvor finder du en vognmand i Nordjylland?

Der kan være mange årsager til at du som nordjyde står og har brug for en vognmand. Som regel er det jo fordi du skal have fragtet noget gods af én eller anden slags. Noget der er for stort eller omfattende mængdemæssigt, til at du lige kan smide det i din egen trailer og sætte den efter bilen.

Det kan også være fordi du skal bruge grus, jord, sten eller andre materialer, som du har brug for at få leveret til din adresse.

Faktisk er der endnu flere grunde til at ringe efter en vognmand, men lad det nu ligge til en anden artikel. Her skal det nemlig handel om, hvor du finder din vognmand henne.

Man kan slå op i telefonbogen, man kan kigge bagerst i den lokale avis eller man kan søge på internettet efter “vognmand Nordjylland”. Men hvordan skal man vælge hvilken der skal udføre ens opgave?

Spørg venner og bekendte til råds

En mulighed der altid er anbefalelsesværdig, når man er på jagt efter en leverandør af det ene eller det andet, og man ikke selv kender nogen, er at spørge omkring sig. Det lyder måske umiddelbart banalt, men faktisk er det bedste jo at nogen man kender og stoler på, kan anbefale hvem man skal henvende sig til. Det vægter 100 gange mere end alverdens reklamer.

Det bedste valg i Nordjylland

I Nordjylland vil de fleste sige, at du skal vælge C.M. Transport i Nørresundby til dine vognmandsopgaver – du kan læse mere om dem på www.cm-transport.dk. Dette er et vognmandsfirma med en lang erfaring i rygsækken – faktisk næsten 100 års erfaring. Firmaet blev nemlig grundlagt helt tilbage i 1917 og har derudover siden 1979 kørt som det firma det er nu. Det er en erfaring der er til at tage at føle på. Det kan man godt lide i Nordjylland.

cmtransport

C.M. Transport har 27 medarbejdere, hvoraf hele 19 er chauffører, der står klar til at køre for dig, hvis du har noget gods der skal fragtes. Det er hele Jylland der betjenes oftest, men de kører også i resten af landet hvis nødvendigt. Udover hovedsædet, der ligger i Nørresundby lige nord for Aalborg, så har vognmandsfirmaet også en afdeling i Løsning – på den måde er det meste af Jylland dækket.

Har du en opgave, så ring til C.M. Transport og få rådgivning samt et godt tilbud på prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *