Hvad kan parterapi hjælpe mig og min partner med?

Der er ingen tvivl om, at en parterapeut kan hjælpe dig og din partner med rigtig mange ting. Parterapi er nemlig meget individuelt og derfor tager en professionel parterapeut også afsæt i lige netop dig og din partners situation, så I kan få en individuel og skræddersyet behandling, der kan hjælpe jer videre med jeres parforhold. Med andre ord, så vil en parterapeut faktisk kunne hjælpe med alle parrelaterede problemer, som folk går og bøvler med i hverdagen, hvorfor det bestemt anbefales at I opsøger et parterapeut, hvis I går og bøvler med et problem, som I ikke selv kan løse på egen hånd.

Det skal dog understreges, at det er meget vigtigt, at I snakker sammen først og forsøger at finde en løsning på jeres problem. Det er der to årsager til: først og fremmest, så vil det kun gavne jer at få snakket sagen igennem, så I kan se, at I ikke kan løse det uden at få hjælp i form af parterapi. Den anden årsag er, at I sagtens kan være heldige, at der ikke skal andet til end en dybdegående samtale, hvor I snakker frit fra maven og siger tingene som det er. Hvis det lykkes jer at løse problemet på den måde, så har I lige sparet en god mængde penge, da parterapi selvfølgelig ikke er billigt.

Men er parterapi så pengene værd?

Er det værd at redde jeres forhold? Det vil du med garanti synes det er, så mon ikke du også synes, at det er pengene værd at besøge en parterapeut, der kan hjælpe med noget parterapi? Hvis I har bestemt jer for, at I skal finde en parterapeut, så kig forbi Sensetik.dk, der kan hjælpe med parterapi i følgende byer: København, Amager, Albertslund, Gentofte, Hillerød, Holbæk, Holte, Odense, Svendborg, Århus og Ålborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *