Hvad er Rig-Tig by Stelton?

Langt de fleste kender til Stelton, men det er dog ikke alle, der kender til det nye brand fra Stelton, der hedder Rig-Tig by Stelton. Det er et moderne brand for køkkenartikler, der bygger på en simpel vision om at bringe funktion og design ind i køkkenet. Der ligger en meget basal filosofi bag det nye brand, hvilket er, at alle deres mange forskellige produkter skal have den mest optimale funktionalitet, men dog uden at der bliver gået på kompromis med det fantastiske design. Ydermere, så er der også tale om et brand, hvor der bliver lagt rigtig stor fokus på miljøet, da de hele tiden arbejder med at reducere påvirkningen af miljøet, hvor end de har mulighed for at gøre det. Det er endnu ikke et brand, der har gjort lige så meget indtog på landet som Stelton har, men der er dog ingen tvivl om, at når Stelton er involveret i noget, så kan du være helt sikker på at det bliver til noget stort!

Hvorfor Rig-Tig? Hvorfor ikke bare Stelton?

Nu sidder du med garanti og undrer dig over, hvorfor Stelton har valgt at fremstille alle disse produkter under et nyt navn, men det er der faktisk en god grund til. Selve Stelton-brandet arbejder indenfor fire forskellige kategorier: Tabletop, accessories til hjemmet, personlige accessories og “gourmetkøkken” – med andre ord, så er der tale om produkter til det lidt finere spisebord. Rig-Tig er derimod målrettet det store marked, der er for køkkenartikler i et helt andet prisniveau. Målgruppen for denne type af produkter er naturligvis en helt anden målgruppe end produkterne fra Stelton. Det er årsagen til, at de sælger deres nye produkter under navnet Rig-Tig i stedet.

I forbindelse med navnet til det nye brand valgte Stelton at konsultere en professorer i lingvistik såvel som en række andre professionelle, der alle sammen bidrog med en række mulige forslag. De mange forslag ændrede dog ikke på, at Stelton blev ved med at vende tilbage til de produkter, som de havde i sinde at lancere på det danske marked, for det var nemlig de rigtige produkter med det rigtige design, som også er rigtige for miljøet og kan købes til de rigtige priser. Derfor var det meget simpelt, at navnet bare skulle være Rig-Tig. Allerede i dag kan du købe Rig-Tig by Stelton hos en række forskellige webshops, hvilket blandt andet inkluderer Roomsa.dk og mange andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *