Hjemmesko der føles som hjemme

De fleste kender følelsen af at have noget hjemmestrikket på. Måske er det den gamle uldsweater, som din gamle mormor nøjsomt har strikket til dig. Eller måske er det uldsokkerne, som moster Oda strikkede til dig, så du kan holde fødderne dejlig varme hele året rundt. Det er en følelse af hygge og hjemlighed. Glerups hjemmesko kan skabe netop denne følelse, helt uden at være hjemmelavede. Skoene er masseproducerede, men følelses alligevel unikke. Man kan virkelig mærker at der er blevet lagt tid og kærlighed i udarbejdelsen af skoene. Alt dette gør at skoene skiller sig ud fra mængden. Det er ikke bare endnu en sko. Det er en sko, der føles som hjemme. Så når du kommer hjem efter en lang dag på arbejde og bare vil slappe af, er det en fantastisk følelse at stikke fødderne i et par slippers fra Glerup. Nyd en varm kop kaffe og slap helt af, mens dine fødder bliver varmet og passet på.

hvide slippers

Glerups hjemmesko – kvalitet til dine fødder

Glerups hjemmesko og slippers er lavet af den allerbedste kvalitet. Ulden kommer fra Gotlandske får og sålen er lavet af det fineste kalveskind. Kalveskind er utrolig slidstærkt og du kan derfor forvente at dine nye sko kommer til at holde i mange år. Du kan nemt købe et par til hele familien, da skoene fås i alle størrelser og laves til mænd, kvinder og børn. De kommer i alverdens farver og former. Det burde derfor være nemt for alle lige fra lillesøster til bedstefar at finde lige præcis deres yndlingspar. Hvad end du er til et klassisk look eller et mere moderne look, er der en hjemmesko til dig. Den høje kvalitet gør at du ikke behøver at have sokker på i skoen. Mange hjemmesko kan ikke holde til sveden fra fødderne, hvis man ikke har sokker på. Men grundet uldens høje kvalitet er dette ikke en hindring for slippers fra Glerup.

Hjemmesko med bæredygtighed

Der snakkes meget om bæredygtighed i denne tid. Pludselig skal vi tænke over hvor råmaterialer kommer fra i udarbejdelsen af nye produkter. Dette bliver vi nødt til at tænke over, hvis vi skal efterlade en jord til vores efterkommere, der er i en nogen lunde stand. Glerups hjemmesko er lavet med bæredygtighedstanken i baghovedet. Det vil sige at produktionen sker med omtanke for både mennesker og miljøet. Der bruges bæredygtige materialer og der stræbes efter en så bæredygtig produktion som muligt. Der er desuden mange der i dag går op i at købe lokalt. Skoene er lavet i Danmark og der stræbes efter at bruge danske materialer, eller materialer her fra norden. Skoene kommer ikke langvejsfra i kæmpe fragtskibe og på den måde er de mere miljøvenlige. Hele tanken omkring bæredygtighed ville ikke fungere, hvis mange af materialerne skulle fragtes langvejsfra og hvis produktionen lå et sted i udlandet og det færdige produkt skulle fragtes her til Danmark. Hele tanke omkring bæredygtighed i forhold til hjemmeskoene er derfor så gennemført som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *