Fordele og ulemper ved at handle sko på nettet

Når man skal vælge hvor man vil gøre sit næste køb, næsten uanset hvilken vare det det drejer sig om, så står man over for det samme valg når vi skriver 2015. Det er naturligvis valget mellem online og offline, vi her snakker om. Der er efterhånden ikke den vare, men ikke kan købe på nettet og få sendt hjem til ens bolig. Derfor er det blevet mere og mere relevant at forsøge at vurdere om det er bedst for én at købe online eller i en fysisk butik.

Vi tager et eksempel, nemlig sko. Kan du bedst lide at købe dine sko på nettet, eller i en “rigtig” butik?

Fordele ved at købe sko online

  • Udvalget er meget større online, hvor man i teorien kan vælge mellem alle sko i verden
  • Du kan handle 24 timer i døgnet hjemme fra stuen, fra mobilen eller lige præcis hvornår du har lyst.
  • Det er nemmere at finde sko på udsalg og dermed spare penge.
  • Apropos spare penge, så kan du nemt på nettet sammenligne priser på de samme sko hos forskellige webshops.

Er der ulemper?

Den eneste vægtige ulempe ved at købe sine sko online må være, at man ikke kan prøve skoene, før man køber dem. Det er der dog også ting der opvejer:

  • Man kan altid returnere skoene, hvis de ikke passer. Enkelte butikker har endda fri returfragt.
  • Man kan altid gå ned i en fysisk butik og prøve skoene og så bestille dem online efterfølgende.
  • Kender man min størrelse i f.eks. Nike sneakers, så vil man så godt som altid kunne passe et par sneakers i samme størrelse fra samme mærke.

Hvad skal jeg vælge?

legs-434918_640Det er jo naturligvis i sidste ende op til dig selv at vælge hvordan du vil købe dine sko. Det giver sig selv. Men spørger du os, så vil vi altid anbefale, at du køber skoene online. Hvorfor det, spørger du? Fordi vi simpelthen mener at fordelene ved køb på nettet mange gange opvejer de få ulemper der er ved samme. Hele fleksibiliteten og udvalget alene, gør det værd at købe sko over nettet – og at man så samtidig kan spare endog mange penge, gør jo ikke sagen mindre klar.

En ekstra bonus

Et lille tip, som du måske ikke kendte i forvejen: hvis du går ind på Footmall.dk, så kan du søge i mellem mere end 56.000 forskellige sko og købe dem direkte. Sitet samler nemlig sko fra andre store sko-webshops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *