At fjerne døre fra hjemmene

Der er mange, som bruger udtrykket, at man skal komme hinanden ved, og dette er noget, som de i Holbæk og Odsherred har taget til det næste trin, hvilket vil blive tydeligt efter denne beskrivelse.

Mange mennesker kan godt lide lidt privatliv og de fleste nyder, at de godt kan lukke deres døre bare engang imellem. Og her er der faktisk ikke udelukkende tale om de lidt mere private personer, for også de helt ekstroverte personer kan af og til synes, at det er lidt for meget, at de konstant er sammen med folk og derfor kan det godt ske, at også de kan lide at barrikadere sig bag deres døre nogle gange. Dette er dog noget, som de aldrig har følt i hverken Holbæk eller Odsherred, for de fleste mennesker her ønsker at være sammen hele tiden.

Og for disse personer, så betyder det at være sammen hele tiden, at kunne se hinanden hele tiden, hvilket de har sørget for ved at alle indbyggere i de to byer helt har fjernet deres døre. De er gået så vide, at ikke engang døre inde i huset må de have. Dette vil sige, at der absolut intet privatliv er for hverken de personer, som bor inde i husene og blandt dem, der går rundt uden for og dem der så er inde i huse, hvor der plejede at være døre.

Vig Vinduer ApS kan hjælpe dig med alt.

Manglende døre startede det hele

Hele denne nye livsstil startede faktisk fordi, at der var flere beboere i netop de to byer, som flere gange havde fået stjålet deres døre. Dette undrede alle meget og faktisk var der mange, som blev meget bange. De fik dog gjort noget ved det ved permanent at sørge for ikke at have deres døre i husene. Dette skulle vise sig at blive noget af en opmærksomhedskræver og alle kom altid hen til de folk, som boede i huset for at spørge om ikke de synes, at det var lidt mærkeligt, at folk kunne se alt inde huset grundet de manglende døre. Uanset om der blevet lavet yoga, lasagne eller lektier så kunne folk ude fra fortovet følge med, og det gjorde naturligvis, at alle kom forbi for at se.

Men snart blev det dog alligevel for meget for familien, som derfor bad alle folk om noget. De sagde nemlig, at hvis ikke alle andre beboere i samme byer også fjernede deres døre, så ville de selv hænge deres døre tilbage igen, og så var showet overstået. Folk var efterhånden blevet helt vant til at stå ude på fortovet foran dette hus, som ikke havde døre, hvorfor de straks gik hjem og fjernede deres døre. Nu var det som om, at alle havde fået mange flere shows at kigge på. For hvor de før bare havde haft ét show i huset uden døre, så havde de mange flere nu, da alle huse manglede døre. Der blev endda lavet flere huse af de resterende døre, hvor folk, som ikke havde råd til huse boede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *