Få sexologisk rådgivning til dit forhold

Der er mange ting, som sex kan løse. Det er blandt andet med til at have et sundt, og fungerende forhold til hinanden som partnere, og lige hvorfor det er sådan, er svært at gøre sig klog på. Det er af vores natur, at vi er tiltrukket af vores partnere, og vi skal nok helt tilbage i tiderne, for at finde ud af hvorfor. Det er et instinkt som lever inde i os alle sammen, og lysten til at formere sig med en anden, findes ofte, også selvom vi ikke selv ønsker denne følelse. Det er derfor vigtigt, at hvis man skal have en godt forhold, så bliver man nødt til at have sex, meget groft sagt. Men det er oftest sådan. Nogle har et mere professionelt forhold, hvor man blot er der for hinanden, og ikke har så meget lyst til hinanden. Her kan man have et åbent forhold, og ens partner er måske klar over det. Selvom det lyder barskt, kan det faktisk være den bedste løsning for nogle folk, og det er herefter man skal vurdere, hvad ens eget forhold skal gøre for en, og sørge for, at ens partner har samme holdning.

Sexologisk rådgivning er ikke kun til forhold

Er du single, er det også meget normalt at gå til denne rådgivning. Det er ikke blot for forhold, men i hele hovedstadsområdet i København, er der flere forskellige at vælge imellem. Der er forskel på, hvordan man får svarene. Nogle er meget åbne, og andre ser ens forhold som ens eget, og vurdere at der ikke er brug for, at lave et stort nummer ud af tingene, og siger tingene mere roligt til dig. Det er også ofte hvordan man selv reagere, og hvordan man kan lide at få ens svar at vide. Nogle foretrækker at der er lidt humor inde over, for ikke det bliver for akavet – for det bliver det nemt, når man snakker om sex. Det er derfor vigtigt, at inden man tager til en sådan session, lige slapper lidt af. Det er professionelle, som laver denne slags arbejde hele tiden, og det er derfor op til dig, hvor stort et nummer du gør ud af det. Det er godt at være helt ærlig, for det får du mest ud af. Derfor er der også rådgivning for singler, hvor du kan finde ud af, om du hviler i dig selv, og måske hvad du skal gøre, for at komme videre ovenpå et brud.

Find den bedste sexologiske rådgivning for dig

Der er forskel i prisen, hvis man ser på de forskellige tilbud rundt om i landet. I Lyngby kan man få et godt tilbud, og hvis du er i tvivl om hvem du skal vælge, kan du se hvad de specialiserer sig i. Har du ikke valgt herudfra, kan du spørge dine venner og kollegaer. Der er flere, som tager denne slags rådgivning, end du lige tror, for det er ikke noget man sådan går og siger til folk man ikke kender.

Besøg Janne Kongsholms hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *