Få begravelseshjælp med Lillerød-Engholm Begravelsesforretning

Når du oplever det mest forfærdelige i livet at miste en person, som du holder af, er det vigtigt, at du får sagt ordentligt farvel til den person, du holder af. Det kan være svært at få dannet overblik og få løst alt det praktiske, når et dødsfald finder sted. Det er derfor vigtigt, at du får så god hjælp som muligt til alt det praktiske i tiden op til begravelsen. Hvis du bor i Hillerød og omegn, tilbyder Lillerød-Engholm dig begravelseshjælp. Lillerød-Engholm Begravelsesforretning har eksisteret siden 1935. Tilgangen til jobbet som bedemand har altid været det samme. Det har altid været i fokus at være lyttende, støttende og være empatiske.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning kan vi hjælpe dig med flere ting i forbindelse med begravelsen. Vi kan blandt andet hjælpe dig med dødsanmeldelse af den pårørende, kontakt til præsten, bestillingen af dødsannonce, bestilling af kiste, bestilling af kranse, bestilling af båredekoration, transport af kisten til begravelsesstedet, ansøgning og begravelseshjælp.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning er der et stort udvalg af begravelsessortiment. Det gør, at du kan finde lige præcis den løsning, der passer bedste til jeres behov, og skaber det bedste resultat. Det gælder blandt andet inden for gravstene, urner, kister og blomster.

Lillerød-Engholm Begravelsesforretning hjælper når et dødsfald indtræffer

Når det værst tænkelige sker at en pårørende dør, er der flere praktiske ting, der skal på plads inden begravelsen. Når et dødsfald finder sted, skal dødsfaldet anmeldes. Det er lægen, der skriver en dødsattest, derudover skal du skrive en dødsanmeldelse. Dødsanmeldelsen kan blive skrevet i samarbejde med bedemanden. Herefter skal det anmeldes til den stedlige begravelsesmyndighed. Det er enten folkekirkens sognepræst, som er i dit bopælssogn, eller sognets kordegnekontor. Når anmeldelsen er indleveret er det begravelsesmyndighedens ansvar at dødsfaldet anmeldes til Folkeregistreret og Skifteretten og andre offentlige institutioner.

Når et dødsfald af en pårørende finder sted, skal du kontakte en bedemand. Og for dig, der bor i Hillerød og omegn, er Lillerød-Engholm Begravelsesforretning et godt valg. Sammen med bedemanden kan det videre forløb om begravelsen og andet praktisk finde sted. Det er blandt andet her, at det skal besluttes, om den afdøde skal brændes eller skal begraves i kiste. Det er tit sådan, at den afdøde inden sit dødsfald har ytret, hvordan han eller hun vil begraves. I de tilfælde bør dette ønske altid indfries. Men der er også situationer, hvor de pårørende ikke har fået ønske fra den afdøde om, hvordan personen vil begraves. Her er det op til de pårørende at finde ud af, hvordan den afdøde skal begraves.

Lillerød-Engholm Begravelsesforretning hjælper dig med begravelsen

Begravelsen af den afdøde skal ske seneste otte dage efter dødsfaldet. Det kan dog blive udsat yderligere i særlige tilfælde. Her skal man søge om udsættelse hos embedslægen. Der er rigtig mange ting, der skal tages stilling til. Det kan være rigtigt svært at overskue, da man ofte sidder med en stor sorg. Og her kan Lillerød-Engholm Begravelsesforretning hjælpe dig med begravelsen, hvis du bor i Hillerød og omegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *