Botilbud til sen hjerneskadede

Har du brug for at høre om et bo tilbud til sen hjerneskadede på kan du kontakte Solskrænten i Korinth, ved Fåborg Sydfyn, for at høre mere om deres faciliteter og tilbud.

Har du brug for botilbud

Hvis du som pårørende har en i din familie eller meget nære omgangskrads der har været ude for et uheld og derved har pådraget sig et varigt men i form af en hjerneskade kan det være utroligt krævende at passe den tilskadekommen selv selv og ofte kræver det også specialiseret viden for at kunne give den optimale støtte og hjælp for at den tilskadekommen lider mindst muligt under sine mén og for at den tilskadekommen får det optimale ud af sin ny livs situation er det væsentligt at denne får den bedste pleje og støtte for at få et godt og værdigt liv igen uden at personen kommer til at føle at denne er til belastning og får at undgå at man som pårørende konstant lider under et enormt pres fordi man aldrig føler at man gør det godt nok eller giver den optimale pleje. For at undgå at du som pårørende kommer i en sådan vanskelig situation er det måske en god ide at finde og udvælge sig et bosted hvor den tilskadekommen kan komme hen og bo. Så er du som pårørende sikker at på denne får den bedste pleje og er i gode hænder døgnet rundt så alle får muligheden for at komme videre med livet .

Botilbud i naturskønne omgivelser

Nede på Sydfyn i naturskønne omgivelser og tæt på vandet ligger det døgnbemandede socialpsykiatriske botilbud Solskrænten her er der mulighed for at pårørende der lider af en hjerneskade eller anden psykisk handicap kan komme og bo og  få den rette pleje og omsorg.

Solskrænten ligger som sagt nede på det naturskønne Sydfyn tæt på vand og hav og ikke langt fra den gamle smukke købstad Fåborg der er kendt for sin smukke middelalder bykerne.

Solskrænten er ny renoveret i 2015 og har plads til 39 borgere der kan tilbydes boliger i varierende størrelser fordelt på  2. Planer. Boligernes størrelser varier mellem 22 til 32 kvadratmeter og de har alle eget badeværelse. Enkelte af værelserne har egen udgang til terrasse og grønne fællesarealer. Hver afdeling har adgang til køkken/alrum og opholdsrum hvor der er plads til sociale aktiviteter og fjernsyn.

Alle faciliteter er handicap venlige for kørestolsbrugere og der er elevator mellem etageren og ca. halvdelen af boligerne har handicap venlige toilet- og badefaciliteter. Desuden er der til Solskrænten en stor have med udendørsfaciliteter beboerne også kan bruge og nyde.

Det veluddannede personale sørger godt for beboerne og afholder også diverse arrangementer, der blandt andet byder på korte udflugter og eller arrangementer på Solskrænten hvor du som pårørende også kan komme og være med og følge med i livet og nyde beborens trivsel i de naturskønne områder-

På botilbuddet Solskrænten er der mulighed for at vælge forskellige former for botilbud hvor den mest omfattende omfatter døgnbemanding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *